Fosta soţie ÎL SPULBERĂ pe CRISTIAN POMOHACI! Nu a mai rezistat şi a dezvăluit TOT!…

O înregistrare care a apărut în presa clujeană a stârnit un scandal monstruos, avându-l drept protagonist pe controversatul preot Cristian Pomohaci. După ce a făcut publice poze cu regretatata Ileana Ciuculete, părintele este acuzat că a încercat să corupă sexual un minor.

Nici trecutul preotului nu este unul deloc lipsit de controverse, fiindcă acesta a fost şi acuzat că ar fi primit de la enoriaşi pungi cu… daruri şi bani! Însă, Pomohaci a făcut în numeroase rânduri nişte gesturi cel puţin bizare! Deşi, din punct de vedere legal, preotul-cântăreţ de muzică populară a început acţiunea de divorţ de Ileana Malus, intentată de aceasta, în anul 2014, iar trei ani mai târziu a fost început şi partajul, în anul 2014 Cristian Pomohaci nega cu vehemenţă în direct la TV că ar fi separat de ea! „Întotdeauna mi-am dorit un copil cu Ileana Malus. O iubesc pe Ileana Malus! O respect pe Ileana Malus! O cinstesc pe Ileana Malus! Întotdeauna Ileana Malus a fost preoteasa mea! Eu nu am divorţat niciodată, sunt căsătorit cu Ileana Matus”.

Gestul straniu a fost cu atât mai şocant cu cât fosta lui soţie deja îşi refăcuse viaţa! Ileana a reacţionat la scurt timp după apariţia fostului ei soţ la TV, spulberându-l într-o declaraţie dură: „Individul acesta nu mai există pentru mine pentru că mi-am refăcut viaţa. Chiar nu mă interesează ce face. După ce a apărut în emisiunea în care a minţit că nu e divorţat, i-am trimis un SMS în care i-am recomandat să ia nişte lecitină ca să-i revină memoria”.

Sursa: cancan.ro

2 COMENTARII

  1. Parinte fi tare si tine-te de credinta in Dumnezeu. Oamenii sunt lasi si parsivi, plus incearca sa isi puna in practica interesele lor personale inainte de orisice. Ne bunia femeilor are o mana lunga si nu se sfarseste numai cu mormantul.
    Dedica-te lui Dumnezeu 100% si ai sa vezi rezultatul. ” Numai in pomul care rodeste se arunca pietre si lemne” de catre deavolul si acolitii lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.