Fotbal: Răzvan Burleanu așteaptă ca Mircea Sandu să renunțe la contractul cu FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că se așteaptă că Mircea Sandu, președintele de onoare al FRF, să renunțe ”pe cale amiabilă, unilateral” la contractul său cu federația.

”Eu mă aștept ca domnul Mircea Sandu, care dorește doar interesul și binele fotbalului românesc, el a spus mereu aceste cuvinte, să renunțe pe cale amiabilă, unilateral, la acest contract. Este un contract total dezavantajos pentru Federația Română de Fotbal și un contract încheiat în urma unei înșelătorii”, a spus Răzvan Burleanu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

”Domnul Mircea Sandu trebuie să conștientizeze mesajul transmis, este un mesaj nu doar al membrilor afiliați la FRF, ci un mesaj al tuturor iubitorilor fenomenului fotbalistic”, a mai menționat Burleanu.

”Decizia Adunării Generale din 28 iunie poate să fie pusă în aplicare doar în urma unui proces, atât timp cât domnul Mircea Sandu își dorește să continue. Putem avea un proces civil sau, dacă avocații pe care îi avem vor considera că sunt și elemente ale unui proces penal, putem avea două procese în acest caz”.

Adunarea Generală extraordinară a FRF a dezbătut la data de 28 iunie validarea contractului de rentă viageră a președintelui onorific Mircea Sandu și a decis prin vot majoritar să anuleze toate privilegiile de care se bucura fostul președinte. Prin vot, membrii afiliați i-au retras lui Mircea Sandu calitatea de administrator al CNAF Mogoșoaia și au împuternicit federația și o casă de avocatură să anuleze contractul de rentă viageră.

Răzvan Burleanu a mai spus că Ioan Hurdubaie și-a depus demisia și nu mai lucrează la Comisia de Integritate.

El a mai afirmat în context că ”peste 10 de foști angajați au părăsit FRF”.

Răzvan Burleanu a precizat că au fost depuse 131 de dosare pentru ocuparea funcțiilor de antrenori la echipele reprezentative de fotbal a României și de referent zonal: ”Acest sistem nu se aplică pentru stabilirea selecționerului la prima reprezentativă de fotbal a țării. România are un selecționer care ne poate califica la Campionatul European din anul 2016”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.