FOTO-Traian Băsescu, bunic pentru a treia oară: S-a născut încă un Băsescu

basescu_ii_98783500Sâmbătă seara, Elena Băsescu a născut al doilea său copil. Anunţul public a fost făcut de către fostul preşedinte Traian Băsescu, pe contul său de facebook.

„În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a scris Traian Băsescu.

Acesta a postat şi o fotografie cu cel de-al treilea său nepot.

Medicul pediatru care o vede lunar şi o consultă pe micuţa Sofia Anais, fetiţa în vârstă de zece lui a Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu, a confirmat, în iulie 2014, că fiica cea mică a preşedintelui este însărcinată cu al doilea copil.

„Colaborăm foarte bine. Vorbim la telefon de câte ori este necesar, însă trebuie să recunosc că Elena Băsescu nu este o mămică stresată. Nici nu ar avea motive. A crescut-o ca la carte pe fetiţa ei. A învăţat-o să înoate din primele săptămâni de viaţă. I-a cumpărat un colăcel special care se pune în jurul gâtului, iar Sofia Anais s-a simţit în elementul ei. Înotul i-a dezvoltat musculatura şi personalitatea. Cea mică nu a luat niciun antibiotic până la vârsta ei. A fost alăptată exclusiv până la şase luni, iar după acest timp a fost treptat obişnuită şi cu alimente solide. Diversificarea merge foarte bine. Nici Elena Băsescu nu credea că va putea să alăpteze atâta timp „, spunea dr. Ana Culcer.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.