FOTOGRAFII EMOȚIONANTE CU UN COPIL DE 2 ANI ABANDONAT, DIN NIGERIA, FAC ÎNCONJURUL LUMII

baiat nigeria 1Băiatul de doar 2 ani, bolnav și subnutrit, numit Hope, a fost găsit pe străzi și salvat de daneza Anja Ringgren Loven de la fundația ACAEDF.

Fotografiile cutremurătoare surprinse în momentul în care o tânără daneză, de la o fundație de ajutorare a copiilor din Africa, îl hrănește și îi dă apă să bea unui copil subnutrit găsit abandonat pe străzi în Nigeria, au fost răspândite pe întreg globul.

Băiețelul nigerian de doar 2 ani a fost abandonat de părinți deoarece aceștia credeau că ar fi ”vrăjitor” și timp de 8 luni a cutreierat străzile, ajungând doar os și piele din cauza foamei, a bolilor și paraziților. Salvarea sa a venit de la daneza Anja Ringgren Loven, fondatoarea ”African Children’s Aid Education and Development Foundation”(Fundația pentru ajutorarea, educația și dezvoltarea copiilor din Africa), care l-a hrănit și l-a dus la spital.

baiat nigeria 2Băiatul, numit acum Hope (Speranță), a fost găsit pe data de 31 ianuarie 2016, subnutrit și plin de viermi după ce a fost forțat să trăiască singur pe străzi, hrănindu-se doar cu resturi aruncate de trecători timp de opt luni. Anja Loven a înfășurat copilul dezorientat și bolnav într-o pătură, ținându-l în brațe, înainte de a pleca cu acesta la cel mai apropiat spital pentru tratament. Când Hope a ajuns la spital, i-au fost administrate medicamente și a primit transfuzii de sânge, a spus Loven.

„Starea lui Hope este stabilă acum, primește mâncare și răspunde bine la medicamentele care i se administrează. Astăzi, el a avut puterea să se ridice și să ne zâmbească. E un băiat puternic ” a continuat Anja Loven, care mai spune că Hope se joacă acum cu fiul ei ca doi vechi prieteni. „Eu chiar nu știu cum să-l descriu în cuvinte și prin urmare, voi lăsa imaginile să vorbească de la sine „, a scris ea pe contul de Facebook.

”Mii de copii sunt acuzați de vrăjitorie și am văzut atâtea imagini cu copii torturați, copii morți și copii speriati ” a scris aceasta pe Facebook. Anja a postat mai multe fotografii cu acest băiețel, însoțind imaginile cu hrănirea lui, cu un apel pentru donații care ar ajuta la plata tratamentelor medicale necesare pentru însănătoșirea acestuia. La două zile după ce doamna Loven a cerut ajutorul comunității pentru plata facturilor medicale costisitoare pentru Hope, a primit circa 1 milion de dolari din întreaga lume. Ea și soțul ei, David Emmanuel Umem, au început construirea propriului orfelinat la sfârșitul lunii ianuarie 2016.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.