Fotografiile terifiante care au încins internetul. Ce au văzut în flăcările care au cuprins biserica. Imaginile au semănat panică în rândul internauţilor!

Fotografiile terifiante care au încins internetul. Ce au văzut în flăcările care au cuprins biserica. Imaginile au semănat panică în rândul internauţilor!

Mai multe fotografii făcute în timpul unui incendiu au semănat panică în rândul internauţilor!

Câteva fotografii surprinse în timpul unui incendiu devastator la o capelă din oraşul Llanelli, din Marea Britanie, au alertat internauţii, după ce sute de persoane au susţinut că în imagini au văzut feţe omeneşti, în flăcări.

„Să fie, oare, feţele fantomelor prinse în flăcările violente?”, se întreabă aceştia. Sute de utilizatori ai diverselor reţele de socializare – unde au fost răspândite imaginile cutremurătoare – au susţinut că printre flăcările care au cuprins acoperişul bisericii se pot vedea feţe umane.

Când a postat imaginile pe Facebook, Robert Davies a constatat că foarte multe persoane îi semnalează că în poze apar feţe omeneşti schimonosite de durere.

Fotograful susţine că pozele nu au fost modificate în Photoshop. „Le-am făcut cu telefonul mobil, apoi le-am urcat imediat pe Facebook”, a spus Robert.Incendiul a fost stins, într-un final, cu ajutorul a 30 de pompieri care au intervenit în forţă. Misterul, însă, rămâne.sursa:Realitatea.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.