Frig de crapă pietrele în Maramureş! VEZI în ce localitate din judeţ s-a atins indicele de racire -32 grade. Stratul de zapada framantata masoara pana la 61 cm

Frig de crapă pietrele în Maramureş! VEZI în ce localitate din judeţ s-a atins indicele de racire -32 grade. Stratul de zapada framantata masoara pana la 61 cm

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Vremea a fost rece, geroasa noaptea si dimineata. A nins in cursul noptii si in aceasta dimineata. Vantul a prezetat intensificari temporare de pana la 56 km/h pe creste, unde a viscolit ninsoarea si a spulberat zapada.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Temperaturile maxime au avut valori cuprinse de -4 grade in Baia Mare, -5 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -15 grade, Cavnic si Targu Lapus -12 grade. Ieri la statia meteo Iezer s-a atins indicele de racire -32 grade. Zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste depusa pe carosabilul sectoarelor de drumuri nationale. Pe DN18, in Pasul Prislop, stratul de zapada framantata aflat pe partea carosabila masoara intre1-2 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 15 utilaje si au imprastiat 132 tone de material antiderapant pe DN 1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN 18, DN 19, DN 17C, DN 18B.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Nu au fost apeluri/cazuri de persoane fara adapost cu probleme de sanatate, datorita temperaturilor negative. Stratul de zapada masoara pana la 61 cm la statia meteo Iezer, 28 cm la Cavnic, 20 cm in Poiana Borsa, 15 cm la Baiut, 13 cm in Pasul Gutai si Pasul Prislop, 11 cm la Targu Lapus, 7 cm la Ocna Sugatag, 3 cm in Baia Mare Cerul este acoperit, ninge slab in judet. Vantul prezinta intensificari temporare de pana la 15 km/h in zona inalta de munte. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi rece, local geroasa dimineata si noaptea astazi in judet. Cerul va prezenta innorari temporare, iar pe arii restranse, trecator, va ninge slab. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari izolate in cursul zilei, iar pe creste va spulbera zapada. Temperaturile maxime, vor fi in crestere fata de zilele precedente si vor fi cuprinse intre -2 si 0 grade, iarcele minime intre -10 si -8 grade.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.