Frig de crapă pietrele în Maramureş! VEZI în ce localitate din judeţ s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură. Stratul de zapada framantata masoara pana la 55 cmla statia meteo Iezer

Frig de crapă pietrele în Maramureş! VEZI în ce localitate din judeţ s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură. Stratul de zapada framantata masoara pana la 55 cm la statia meteo Iezer

Vremea s-a racit si a devenit mai rece decat normalul termic al perioadei, geroasa noaptea si dimineata. Cerul a fost variabil, spre seara s-a innorat si a nins pe arii extinse.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 3,9 l/mp la Luhei. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta de pana la 54 km/h, spulberand zapada. In zona montana inalta s-a semnalat ceata.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre -6 grade in Baia Mare si -8 grade la Ocna Sugatag, Cavnic si Targu Lapus. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -17 grade, -16 grade in Pasul Prislop -13 grade in Pasul Gutai, -12 grade la Borsa, -10 grade la Targu Lapus, Cavnic si Ocna Sugatag.

Stratul de zapada framantata masoara pana la 55 cm la statia meteo Iezer, 19 cm la Targu Lapus, 18 cm in Baia Mare, 4 cm la Ocna Sugatag. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile publice din judet. Zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste depusa pe carosabilul DN1C, intre km 114 si 181, DN18, in Pasul Gutai intre km 22 si km 30, respectiv in Pasul Prislop intre km 165 si km 180, pe DN19, intre km 195 si km 233 si DN17C, intre km 65 si km 80.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si au raspandit 188 tone de material antiderapant, respectiv 6 tone clorura de calciu pe DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, E58, DN18, DN19, DN17C si DN18B. Nu au fost inregistrate apeluri/cazuri de persoane fara adapost cu hipotermie. Cerul este acoperit in majoritatea zonelor si senin in zona inalta de munte. Ninge in partea de sud si de vest a judetului, vizibilitatea in trafic este buna.

Vantul prezinta intensificari temporare in zona inalta de munte, de pana la 30 km/h, unde spulbera zapada. Vremea va fi si astazi in judet deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la noros. Trecator va fulgui.

Vantul va sufla, slab la moderat, cu intensificari temporare pe creste Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si -5 grade, iar cele minime intre -16 si -12 grade.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.