Fructele care fac minuni dacă le mănânci zilnic. Previn cancerul şi menţin tinereţea

Pe lângă faptul că sunt delicioase, afinele au o mulţime de beneficii pentru organismul uman. Acestea ajută la prevenirea apariţiei cancerului şi te fac să te simţi şi să arăţi mai tânăr ca niciodată. Tot ce trebuie să faci este să le mânânci zilnic.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Fructele care fac minuni dacă le mănânci zilnic. Este vorba despre afine. Dacă le veţi consuma zilnic, nu veţi mai avea nevoie de produse cosmetice scumpe sau de botox.

Afinele au o mulţime de beneficii pentru organism. Aceştea sunt bogate în substanţe nutritive, antioxidanţi şi vitaminele A şi C. Potrivit specialiştilor, antioxidanţii ajută la menţinerea tinereţii.

„Acești antioxidanți ajută la prevenirea inflamațiilor și protejează organismul de oxidarea care poate duce la îmbătrânire și la boli. De asemenea, aceștia ajută la protejarea pielii şi combate stresul din viaţa de zi cu zi”, spune dieteticianul Lisa Young.

Un studiu publicat în Mutagenesis arată că la baza îmbătrânirii se află deteriorarea ADN-ului pe parcusul vieţii. Potrivit unui alt studiu publicat în European Journal of Nutrition, afinele nu numai că previn deteriorarea ADN-ului, dar ar putea ajuta și la prevenirea cancerului și a altor forme de boli care au legătură cu mutațiile și distrugerea ADN-ului.

Un alt studiu publicat în Life Extension Magazine arată că fructul poate avea, de asemenea, capacitatea de a prelungi durata de viață și de a vă menține creierul mai sănătos datorită antioxidanților.

„Afinele sunt ușor de adăugat la dietă – le puteți adăuga la un smoothie, iaurt sau fulgi de ovăz sau vă puteți bucura de un pumn sau două ca o gustare”, spune Dr. Young, potrivit exquis.ro.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.