Frumusețile orașului Krabi și de ce nu ar trebui să ratezi oferta de vacanță propusă de IkaTurism

O nouă atracție pentru turiștii dornici de aventură și de nou o reprezintă orașul Krabi, pitit între mangrovele malului vestic din golful Phang Nga. Este poate una dintre puținele zone cu adevărat spectaculoase din Thailanda, de aceea un sejur aici ar putea fi destinația ideală de vacanță în noul an.

IkaTurism, agenție cu vechime de piață și experiență de asemenea, iese în întâmpinare tuturor cu o varietate de oferte de vacanță dintre care se remarcă îndeosebi sejurul în Krabi. Chiar dacă inițial pare o denumire destul de ilustră, este un oraș încântător, în care oricine poate petrece câteva zile de vis, într-o atmosferă cu totul altfel față de cea cu care sunt obișnuiți. Pe ikatursm.ro poate fi vizualizată oferta către această destinație de către cei interesați, care încă nu s-au decis în privința locului în care vor petrece anul acesta zilele de concediu.

Ce te-ar determina să alegi Krabi ca următoarea destinație de vacanță?

În primul rând, ar putea fi tentați de o astfel de idee cei care doresc să încerce ceva spectaculos. Peisaje răpitoare sunt peste tot, însă nu peste tot sunt la fel. Aleg această destinație cei care doresc să fie mai aproape de diversele atracții turistice ale Thailandei. Despre aceasta se știe că este alcătuită din 154 de insule deosebite, Koh PHI PHI și Koh Lanta fiind cele mai atrăgătoare. De asemenea, zona continentală se evidențiază prin drumuri care pur și simplu te lasă fără grai, în condițiile în care și în țara noastră există peisaje aparte.

Atrăgătoare poate fi oferta IkaTurism cu această destinație de vacanță pentru cei care au o pasiune pentru tot ce are de oferit natura și este specific numai anumitor zone. Spre exemplu, ca formă principală de relief în Krabi există dealurile înalte și abrupte calcaroase. Dau deoseori impresia unor degetare imense. Astfel de peisaje mai pot fi văzute numai în Ha Long Bay – Vietnam sau Guilin – China. Cu siguranță însă că asemenea intensitate a verdelui și o astfel de împânzire a junglei luxuriante doar în Krabi există. Remarcabilă se face și baza acestora, unde există întinderi mirabolante de bananieri și palmieri, alături de câte un braț de râu, marginit de mangrove. Toate acestea alcătuiesc fără doar și poate un decor de vis.

Cei care aleg ca destinație de vacanță Thailanda, trebuie să își rezerve neapărat câteva zile pentru a vedea și plajele din Krabi. Chiar dacă majoritatea traseelor vin împreună cu cele mai frumoase și fermecătoare peisaje, nu trebuie lăsate pe ultima sută de metri locurile de văzut în orașul menționat. Plaja are continuitate și în apă, astfel că la distanțe relativ mici se formează insulițe excelente pentru o explorare amănunțită.

Cert este un lucru și anume că e de preferat realizarea unui traseu înainte de a pleca în vacanță, pentru a avea timp pentru toate. Ideală pentru  firele romantice este o plimbare urmată de o cină pe plaja din Ao Nang. De asemenea, se poate petrece o bună jumătate de zi și în peninsula Railay, loc unde se pot admira frumusețile naturii în toată splendoarea lor. Cu toate că aceasta este mărginită de un așa zis perete dispus vertical, imposibil de traversat, farmecul îl constituie faptul că se poate trece numai pe cale maritimă.

De asemenea, neapărat de inclus în lista de locuri de vizitat pe îndelete este suprafața de câteva hectare în care se aglomerează 4 plaje inedite, o lagună, o peșteră, un templu si pereți verticali ideali de escaladat. Nici pantele abrupte deosebite prin înfățișare nu trec neobservate de drumeții ce aleg să traverseze jungla.

Chiar dacă sunt de cele mai multe ori aglomerate, plajele sunt din cele pe care nu le vezi decât în ilustrațiile de pe vederi. Vezi printre palmierii măreți, resorturi atent așezate, aliniate spre cele 2 plaje de vest, cu stânci spectaculoase și ape turcoaz.

Nici partea de est nu este mai prejos, aici putând fi vizualitate plaje ce e drept mai puțin colorate, însă dominate de mangrove crescute random, precum și cu o faleză flancată de centre de diving și magazine. Întreaga Thailandă poate fi văzută ca o stațiune uriașă, reorientându-se tot mai mult spre turiștii darnici, dar totodată și dornici să descopere locuri unice.

Oferta de vacanță pentru Krab poate fi vizualizată în detaliu pe ikaturism.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.