Frunzăverde dinamitează scena politică! Audiat de DNA pentru turul 2 de la alegerile prezidențiale!

aclPreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a oferit prima reacție cu privire la perchezițiile DNA care au loc în această dimineață la domiciliul său și la sediul Consiliului Județean.

Sorin Frunzaverde este audiat joi dimineață de procurori, în același timp în care la el acasă și la instituția pe care o conduce au loc percheziții.

Contactat de Antena 3, Sorin Frunzăverde, vicepreședinte PNL, a explicat că perchezițiile DNA au legătura turul 2 al alegerilor prezidențiale de la finalul anului 2014. Șeful CJ Caraș-Severin a transmis că nu poate face mai multe declarații, pentru că se află la audieri.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, DNA îl acuză pe Sorin Frunzăverde că, împreună cu vicepreședintele CJ Caraș-Severin, ar fi făcut presiuni asupra primarilor din județ, pentru ca aceștia să-l susțină pe Klaus Iohannis în turul secund al prezidențialelor. În caz contrar, edilii din județ nu ar mai fi beneficiat de finanțări de la CJ, au adăugat sursele judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.