Frunzele care combat diabetul cu proprietăţi dezinfectante. Se beau 3 căni de infuzie pe zi

Alături de sucul acid are proprietăţi dezinfectante şi de reducere a secreţiilor la nivel bucal şi faringian.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Frunzele de dud sunt bogate, printre altele, în taninuri, acid folic, arginină, acid acetic, betacaroten, în timp ce fructele – albe sau negre -conţin acizi organici, glucide, pectine, vitamina C şi săruri minerale, potrivit ”Ghidului plantelor medicinale şi aromatice“, coordonat de dr. Ovidiu Bojor.

Infuzia concentrată din frunze de dud sau sucul acid au proprietăţi dezinfectante şi astringente la nivelul gurii şi faringelui.

Infuzia este recomandată în combaterea diabetului şi se poate prepara dintr-o lingură de frunze la o cană de apă.

Se beau 2-3 căni pe zi

Se mai poate prepara şi un decoct din două linguri de frunze la o cană pentru gargară în afte, stomatite şi angine. Fructele coapte sunt laxative.

Nu are contraindicaţii.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.