Fuga de polițiști nu este sănătoasă! Ce i s-a întâmplat unui tânăr maramureșan?

În cursul zilei de ieri, un tânăr de 20 de ani din Vadu Izei a fost depistat în trafic, la volanul unui autoturism, de două ori în aceiași zi, de către polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag.

Astfel, la ora 14.30, lucrătorii secției de poliție, în timpul exercitării serviciului de patrulare pe raza localității Văleni, au observat un autoturism, care se deplasa din direcția comunei Călinești, înspre Bârsana, iar în momentul în care conducătorul acestuia a observat echipajul de poliție, a efectuat brusc viraj la stânga, oprindu-se pe un pod din beton. Ulterior, conducătorul auto ar fi fugit, moment în care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, iar după aproximativ 100 de metri, polițiștii l-au interceptat, acesta fiind ascuns. Acesta a fost încătușat și condus la sediul poliției în vederea identificării acestuia, stabilindu-se faptul că este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Vadu Izei, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La ora 18.00, tânărul fără permis de conducere a fost surprins din nou la volanul autoturismului de polițiștii Secției 5 în localitatea Bârsana. Cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauza polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.