Furie în trafic, la Borșa! Două mașini avariate din cauza gropilor din Pasul Prislop! – FOTO

roti3Gropile din DN 18 și mult dezbătuta poveste a reabilitării acestui tronson atât de important pentru locuitorii din Moisei, Borșa și până la Iacobeni a ajuns și la oficialii de la București. S-a semnat contractul de reabilitare, la începutul lunii iulie 2015, însă lucrările efective ar putea începe abia spre toamna acestui an, după ce se vor obține toate avizele necesare. Și până atunci, cei care tranzitează Borșa dar, și mai rău, cei care trăiesc în Borșa, au parte de un calvar în trafic, în fiecare zi.

Daniel Timiș, un locuitor al orașului Borșa și cititor al Maramureș Jurnal, ne-a trimis câteva poze pentru a arăta cum doi participanți la trafic și-au spart roțile pe DN 18, în Pasul Prislop, în plină noapte, fiind rugat de aceștia să îi ajute la schimbarea genților. ”Am fost rugat în această seară, de doi participanți la trafic, să îi ajut să schimbe două genți de la două autoturisme, care au suferit avarii în Pasul Prislop. Când CNADNR va înțelege că și în acest colț de țară există cetățeni care au nevoie să se deplaseze, că și noi suntem plătitori de taxe și impozite, la fel ca ceilalți, poate vor reabilita acest drum de care avem atât de multă nevoie! Tocmai ca să explic mesajul meu, anexez și pozele cu cele două roți avariate, cu cele două mașini ale căror genți și cauciucuri au fost făcute praf”, ne-a scris Daniel Timiș, locuitor al orașului Borșa. În finalul mesajului său, cititorul nostru a subliniat faptul că ar fi necesară o campanie și mai energică pentru reabilitarea acestui drum puțin important pentru bucureșteni, dar extrem de important pentru locuitorii care trăiesc din Moisei până în Iacobeni.

Conform informațiilor existente în acest moment, CNADNR mai are termen o lună și jumătate să demareze efectiv lucrările de reabilitare a tronsoanelor de drum, iar speranța administrației locale este că, de această dată, acest lucru chiar va deveni realitate.

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. bine ca suntem obligati sa platim rovinieta si drumurile sunt rele si daca nu ai roviniete iei amenda nesimtire din partea lor rusine

  2. am plecat din PH ca sa vin in MARAMURES frumos pana in acesta zona ..dezastru..sa va fie rusine,si no sa mai vin niciodata pe drumul care leaga maramuresul de moldova ,,NU MERGETI PE ACEST DRUM CA VA RUPETI MASINILE<RUSINE UUUUUUUUA

  3. Bine că nerușinați de la drumuri au trimis sute de amenzi pentru neplata rovinietei. Sper să văd cât mai mulți dintre ei intrând pe porțile pușcăriilor și cred că știm cu toții cât au furat din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.