Furt cu un prejudiciu în valoare de 20 000 de lei soluţionat de poliţişti

furturiActivităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unei tinere din Crăciuneşti, bănuită că ar fi sustras bunuri în valoare de 20 000 de lei dintr-o locuinţă din Sighetu Marmaţiei. 50% din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

La data de 16 aprilie a.c., o sigheteancă a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. Ea a declarat că în perioada 14 – 16 aprilie a.c., prin folosirea de chei potrivite, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de pe strada Valea Hotarului şi au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte şi bijuterii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 20 000 de lei.

În urma activităţilor de documentare efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au identificat o tânără de 30 de ani din satul Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare, bănuită de comiterea faptei.

Jumătate din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitei.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.