Furt de lemne sanctionat de politistii din Borsa

lemne-taiate-ilegal-politie2În timpul unui control, poliţiştii din Borşa au depistat în trafic un bărbat din localitate care transporta ilegal peste 17 mc material lemnos. Lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Alpina Borşa iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 de lei.

Azi – noapte, poliţiştii din Borşa au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza oraşului pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere precum şi pentru depistarea persoanelor care se abat de la respectarea normelor rutiere în vigoare sau efectuează transporturi ilegale.

Astfel, în jurul orei 23.00, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care transporta lemn pe strada Cisla din oraş. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că şoferul transporta peste 17 mc lemn de foc, fără a deţine aviz de însoţire.

Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Alpina Borşa iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5 000 de lei.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.