Furt din societate comercială soluţionat de poliţişti

catuseActivităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Onceşti au dus la identificarea unui tânăr de 25 de ani, bănuit că ar fi sustras 57 bare de fier de la Staţia de Epurare din localitate. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 17 aprilie a.c., angajatul unei societăţi comerciale care efectuează lucrări de aducţiune apă şi canal pe raza localităţilor Bârsana şi Onceşti a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. El a declarat că de la un punct de lucru izolat, din localitatea Onceşti, persoane necunoscute au sustras 57 bare de fier. Activităţile de investigare şi documentare efectuate de poliţiştii din localitate au dus la identificarea unui tânăr de 25 de ani din Năneşti, comuna Bârsana, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.