Furturi clarificate de poliţişti

La data de 05 august 2014, ora 13.30, poliţia a fost sesizată de un bărbat din comuna Recea, sat Lăpuşel că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, pe uşa de acces neasigurată şi, dintr-un portofel, au sustras 2500 lei.

În scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat trei tinere bănuite de comiterea furtului, în vârstă de 25 – două şi 21 de ani, care locuiesc în zona ,,Pirită” din Baia Mare.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui bărbat bănuit de comiterea unui furt.

Acesta, recidivist, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Covasna, în 18 iunie a.c. a pătruns într-o locuinţă din Baia Mare de unde a furat trei inele din aur. Prejudiciul cauzat este de 1000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

La Rona de Sus poliţiştii au clarificat un furt de bijuterii. Ei au identificat o femeie de 29 de ani din comuna Gârbou, judeţul Sălaj care, în 30 iulie a.c., a pătruns într-o locuinţă, profitând de faptul că proprietara a lăsat uşa de acces neasigurată, de unde a sustras bijuterii în valoare de 4000 lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 70% din prejudiciu.

Cercetările continuă cu bănuita în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.