Furturi din autoturisme soluţionate în scurt timp de la sesizare de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din auto. O femeie de 53 de ani a declarat că în jurul orei 22.00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil,  450 de euro şi peste 1 400 de lei din portmoneul şi poşeta aflate  în autoturismul parcat pe strada Valea Hotarului din municipiu. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului poliţiştii au demarat activităţile specifice de cercetare şi au constatat că portiera unui alt autoturism parcat pe aceeaşi stradă a fost forţată şi din maşină au fost sustrase două stick-uri de memorie.

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi investigaţiile efectuate cu profesionalism au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuite de comiterea furturilor. Este vorba de un bărbat de 30 de ani din Sarasău, asupra căruia poliţiştii au găsit trei telefoane mobile, banii sustraşi din autoturismul femeii precum şi cele două stick- uri de memorie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.