Furturi soluţionate de poliţiştii din Şomcuta Mare

Poliţiştii din Şomcuta Mare efectuează cercetări faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani şi a unui minor, domiciliaţi în localităţile Şomcuta Mare şi Coltău.

Aceştia sunt bănuiţi că, în nopţile de 23/24 martie a.c. şi 25/26 martie a.c. au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Satulung şi, prin forţarea sistemului închidere al unei uşi de acces, au furat mai multe bunuri. Bunurile sustrase  au fost transportate cu o autoutilitară condusă de către unul dintre bănuiţi, acesta neavând dreptul de a conduce pe drumurile publice din România.

Prejudiciul total reclamat a fost estimat la aproximativ 25.000 lei. Cea mai mare parte din bunurile sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

În continuare se efectuează cercetări faţă de patru dintre aceştia pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi faţă de al cincilea de comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cauză a fost indisponibilizată autoutilitara folosită la comiterea faptelor.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.