Furturi soluţionate de poliţiştii sigheteni

Identificarea, prinderea, luarea măsurilor legale faţă de persoanele care comit infracţiuni dar şi recuperea prejudiciilor reprezintă priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Reuşitele se conturează treptat atunci când implicarea şi profesionalismul reprezintă reperele de bază în derularea activităţilor pe care le desfăşoară. Ieri, 17 iulie, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea mai multor furturi.

Activităţile de cercetare şi documentare au relevat că în cursul lunii iunie a.c acesta a comis patru furturi din locuinţă, toate pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.  Tânărul a profitat de faptul că proprietarii imobilelor şi-au lăsat greamurile sau uşile de acces neasigurate sau, într-un caz, a pătruns prin efracţie, şi a sustras gadgeturi, bunuri electrice şi diferite sume de bani.  Prejudiciul a fost estimat la valoarea de aproximativ 11 000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, tragerea la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.