Fuziunea PDL-ului cu PNL – va aduce multe necunoscute in politica locala

pnlFuziunea PDL-ului cu PNL,  -daca se materializeaza- aduce multe necunoscute in politica locala.In momentul de fata, cele doua partide, incearca sa apara in ochii electoratului, o alianta. O alianta care reuseste sa se impuna in fata PSD-ului. Ceea ce este destul de dificil. 

Mai exista o mare necunoscuta in toata aceasta fuziune. Cine va deveni seful local al PNL? Va ramane Ovidiu Nemes sau Mircea Man este o alternativa? Mircea Man, in comparatie cu Nemes, are un avantaj, are mult mai multa experienta politica, atat la nivel local cat si la nivel central. In acelasi timp,liberalii, n-ar accepta ca seful lor sa fie Mircea Man. Marele castigator din lupta la sefia noului partid prin fuziune, pe plan local-daca totusi fuziunea se va realiza-este Cristian Anghel. Poate deveni seful PNL-ului local, chiar avand mari sanse sa devina vicepresedinte al PNL-ului.
Aceste repozitionari pe scena locala, avantajeaza PSD-ul local, avand stabilitate la nivel local, va aduce in discutie banii sositi in Maramures pentru dezvoltare, din partea Guvernului Ponta, si promovarea politicilor Guvernului in teritoriu, in zona aceasta.
Este interesant de vazut, in urmatoarea perioada, cum se vor pozitiona decidentii politici locali, in asa fel incat unii sa iasa invingatori in detrimental celorlalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.