Gabriel Oprea, avertisment în ședința PSD(surse)

opreaLa ultima ședință BPN a PSD a participat, ca de obicei, și liderul UNPR, Gabriel Oprea. Surse din PSD ne-au relatat un episod simbolic petrecut în spatele ușilor închise.

Conform celor prezenți la ședință, în general s-au discutat subiecte organizatorice, dar a existat și o scânteie în cadrul ședinței. Liderii PSD discutau despre informațiile apărute în presă, conform cărora PSD s-ar rupe, iar Liviu Dragnea și-ar fi permis o glumă: ”Gabi Oprea e aici, cu noi, măcar UNPR nu ne trădează”.

Replica a venit neașteptat din partea lui Gabriel Oprea. ”Noi nu am trădat niciodată. Îl susținem pe Victor Ponta, pentru că el și-a ținut promisiunile”.

Chiar dacă această sintagmă a mai fost rostită de Gabriel Oprea și în public, liderii PSD au perceput-o ca pe o amenințare, venind în spatele ușilor închise. ”A trasat o linie de demarcație clară: cât timp e Victor, UNPR e cu noi. Dacă Victor nu mai e s-a dus și UNPR”, ne-au explicat surse din PSD.

Se pare că acest moment a provocat discuții mai extinse, mai ales după finalul ședinței. Liderii PSD au discutat între ei și au concluzionat că actuala guvernare chiar atârnă de un fir de ață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.