Gabriel Oprea: Pro România și PLUS sunt partide de “Intelligence” .video

Gabriel Oprea: Pro România și PLUS sunt partide de “Intelligence”

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) este în plin proces de reorganizare şi creştere continuă a numărului de membri, iar conducerea partidului şi-a propus să obţină un rezultat onorabil la alegerile care vor urma.

Liderul formaţiunii (UNPR), Gabriel Oprea, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Borşa a răspuns întrebării jurnalmm de ce partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș sunt în sondaje cu două cifre iar UNPR este doar cu o cifră:

” Partidele Pro România și PLUS sunt partide de “Intelligence” spre deosebire de ei,  eu sunt militar cu  gradele la vedere, eu știu ce înseamnă muncă de teren.

Imnul nostru este „Noi suntem români”,  iar oamenii pentru care am făcut ceva vin lângă mine și sperăm  să avem șansa noastră.

 Am mai avut-o , ne-am ținut de cuvânt, câteodată în politică greșești dacă  te ții de cuvânt, dacă nu trădezi, noi nu trădăm mergem înainte și sper să devenim mai înțelepți și românii să ne dea încrederea lor”

Legat de Victor Ponta, președintele Gabriel Oprea a menționat :Am lucrat cu Victor Ponta , i-am botezat și copilul. Un om foarte deștept , a avut o guvernare foarte bună , la care i-am sprijinit, am pus și noi umărul . Cred că Victor Ponta , în primul rând, când îmi aude numele  cred că trebuie să se ridice în picioare fiindcă eu am fost de cuvânt,am fost  serios, nu l-am trădat și poate că și mi-am schimbat destinul, datorită lui Victor Ponta, un foarte bun și abil politician .”

VIDEO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.