Gabriel Oprea (UNPR): Avem încredere în Victor Ponta că are inteligența și experiența să fie un bun președinte

Vicepremierul Gabriel Oprea, președinte al UNPR, a declarat sâmbătă, la Sinaia, că formațiunea sa politică a fost primul partid care și-a exprimat susținerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la prezidențiale, progresiștii având încredere în capacitatea acestuia de a fi un bun șef al statului.

„Am fost primii care am anunțat că îl susținem pe Victor Ponta să fie președintele României, am spus chiar că are obligația să fie președintele României. Este un om tânăr, un om care reprezintă generația celor care aveau 15, 16, 17 ani la Revoluție. Avem încredere în Victor Ponta că are în momentul de față inteligența, puterea și experiența să fie un bun președinte”, a spus Gabriel Oprea, într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia, obiectivul strategic pe termen scurt și mediu al UNPR este să strângă un milion de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta.

„Noi avem o alianță politică cu PSD, suntem într-un proiect de centru-stânga. (…) Interesul național al României înseamnă stabilitatea politică și economică a României. Strângem semnături ca Victor Ponta să fie președinte”, a afirmat liderul UNPR.

Gabriel Oprea a participat, la Sinaia, la reuniunea zonală a UNPR pe regiunile III Sud-Muntenia, VII Centru și V Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.