Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Costel Pîrvănoiu s-a alăturat echipei PSD Baia Mare

Tot mai mulți oameni de valoare vin spre PSD Baia Mare și PSD Maramureș. Cel mai nou membru care a semnat adeziunea tocmai de sărbătoarea creștină a Sfinților Împărați Constantin și Elena este Costel Pîrvănoiu. Vineri, 21 mai 2021, în prezența deputatului social-democrat, Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș și vicepreședinte al formațiunii la nivel național, a consilierului municipal Ionuț Pîrvu, dar și a consilierilor județeni: Crina Chilat, președinte interimar OFSD  Maramureș și Liliana Moga, secretar executiv PSD Baia Mare și președinte OFSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu a devenit membru al echipei PSD Baia Mare ”cu acte în regulă”.

După momentul oficial al semnării adeziunii, Costel Pîrvănoiu a declarat că va face o politică a oamenilor pentru oameni. ”Am venit cu gânduri bune alături de echipa PSD Baia Mare și PSD Maramureș și cu multă dorință de muncă. Am întâlnit, aici, oameni care mi-au dovedit că fac o politică ce vine în sprijinul tuturor cetățenilor județului și ai țării și mă bucur că vom putea construi, împreună, o organizație puternică și sudată, care să meargă cu încredere în toate alegerile electorale care vor urma. Sunt convins că vom convinge tot mai mulți băimăreni și maramureșeni să ni se alăture în demersul nostru politic, pentru că eu sunt între oameni pentru oameni”, a declarat noul membru PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu.

Și deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, liderul judean al PSD a subliniat faptul că fiecare om nou care vine spre Partidul Social-Democrat Maramureș este o achiziție importantă și își dorește ca, în cel mai scurt timp, echipa PSD Baia Mare să se remarce prin cât mai multe acțiuni făcute în folosul oamenilor. ”În ultimele luni am semnat, în calitate de președinte, cu inima deschisă, mai multe adeziuni ale unor membri extrem de valoroși care au ales să muncească alături de PSD. Îi urez bun venit în echipa noastră lui Costel Pîrvănoiu, îi admir tenacitatea și hotărârea de a face cât mai multe alături de social-democrații băimăreni și maramureșeni și mă bucur să văd că ceea ce își dorește să întreprindă se mulează pe ideologia Partidului Social-Democrat. Totodată, pentru că momentul în care a completat adeziunea coincide cu sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena îi transmit, din adâncul sufletul, un sincer și călduros ”La Mulți Ani” și la cât mai multe acțiuni reușite alături de PSD Baia Mare și PSD Maramureș”, a precizat deputatul Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.