Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Investiție semnificativă în infrastructura medicală: Reabilitarea dispensarului veterinar din comuna Rona de Jos, Maramureș

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Investiție semnificativă în infrastructura medicală: Reabilitarea dispensarului veterinar din comuna Rona de Jos, Maramureș

Astăzi, Gabriel Valer Zetea, alături de autoritățile locale, a fost prezent în comuna Rona de Jos, Maramureș, pentru a marca finalizarea unei importante investiții în sectorul sănătății animalelor. Suma de 700.000 de lei a fost alocată pentru reabilitarea Dispensarului Veterinar din Rona de Jos.

Anul trecut, Administrația Fondului pentru Mediu a alocat această sumă generoasă prin intermediul programului ”Eficiență energetică în clădiri publice”, cu scopul de a îmbunătăți infrastructura și eficiența energetică a acestui dispensar vital pentru comunitate. Primarul Ion Herbil a fost la conducerea acestei inițiative, iar rezultatele sunt remarcabile.

Proiectul, care se află în stadiu de finalizare de aproximativ 90%, a implicat următoarele lucrări:

  • Izolare termică
  • Înlocuirea învelitorii
  • Înlocuirea tâmplăriei
  • Înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare
  • Modernizarea sistemului de încălzire
  • Refacerea finisajelor interioare
  • Montarea de panouri solare

Dispensarul Veterinar, construit inițial în anii 2000, a fost adus acum la standarde europene prin această investiție majoră realizată de administrația locală condusă de primarul Ion Herbil.

Gabriel Valer Zetea, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș, transmite sincere felicitări către domnul primar și întreaga sa echipă pentru realizarea acestui proiect de importanță crucială pentru comunitate. El exprimă încrederea că locuitorii din Rona de Jos vor aprecia aceste eforturi și vor susține continuitatea la alegerile din 9 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.