Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD : Petre Daea, Ministrul Agriculturii s-a aflat în mijlocul maramureșenilor

Duminică, 4 septembrie 2022, ministrul PSD al Agriculturii, Petre Daea a fost prezent în mijlocul maramureșenilor. Vizita sa în județul nostru a început la Ariniș, acolo unde a participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului împreună cu Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului la Parohia Ortodoxă Ariniș, Protopopiatul Chioar. Preasfinții părinți au binecuvântat capela de cimitir, au resfințit biserica parohiei și au binecuvântat bustul artistului plastic român Mihai Olos ridicat în curtea din incinta Școlii Gimnaziale din localitatea Ariniș.

După slujba de la Ariniș, ministrul Daea s-a deplasat la Târgul Cepelor de la Asuaju de Sus unde a coborât în mijlocul cetățenilor veniți din diverse colțuri ale județului dar și din alte zone, pentru a discuta cu oamenii față în față despre problemele pe care aceștia le întâmpină. Faptul că Petre Daea este unul dintre cei mai apreciați miniștri a fost dovedit și din multitudinea de persoane care au venit doar să se pozeze alături de el sau care au vrut să îi strângă mâna și să îi mulțumească pentru interesul pe care îl arată producătorilor și fermierilor români, dar și pentru multele programe de sprijin care se derulează prin Ministerul Agriculturii. Înainte de a părăsi Maramureșul, ministrul a acceptat și invitația unor fermieri locali din Ariniș de a vedea ferma pornită cu un număr de 10 vaci și care în prezent depășește 40 de capete, iar în urma discuțiilor avute a promis că va oferi toate informațiile necesare pentru ca fermierii să poată accesa fondurile guvernamentale puse la dispoziție prin diverse programe.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a subliniat faptul că ministrul Petre Daea a fost aplaudat la scenă deschisă în Asuaju de Sus pentru discursul său liber, care a fost centrat pe munca cinstită a fermierilor și agricultorilor și pe invitația lansată ca toți să cumpărăm produse autohtone.

”Vizita în Maramureș a ministrului Daea ne arată, încă o dată, că județul nostru iese din conul de umbră în care îl țin guvernările de dreapta, iar miniștri PSD își îndreaptă privirile spre noi, deciși să vină în ajutorul maramureșenilor. Îi mulțumesc domnului ministru Petre Daea că a ales să își petreacă o zi întreagă în mijlocul nostru și îl așteptăm cu drag să revină, pentru că aici, în Maramureș, avem încă multe de rezolvat pentru ca munca agricultorilor și a fermierilor să fie apreciată la justa valoare”, a precizat parlamentarul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.