Gabriel Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Invităm maramureșenii la vot în 25 mai, pentru a face dreptate până la capăt!”

zeteaDuminică, 25 mai este o zi importantă pentru Maramureș, pentru România, pentru Europa.

25 mai 2014 este ziua în care România alege reprezentanții în Parlamentul European, ziua în care maramureșenii se vor mândri, încă o dată, cu statutul de cetățeni liberi ai Europei.

Programul ”România puternică” este dublat de dorința de a fi puternici în Europa. Acesta este motivul pentru care invităm maramureșenii să se prezinte la vot în număr cât mai mare, pentru a da un vot pozitiv candidaților propuși de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC. Alegerile europarlamentare înseamnă, încă o dată, că românii vor avea reprezentanți în Parlamentul European, politicieni care să vorbească despre România, despre Maramureș, despre drepturile noastre ca cetățeni europeni.

Maramureșul este un brand, județul Maramureș este recunoscut pentru frumusețea oamenilor și a locurilor nu doar la nivel național, ci și internațional. Haideți să-l facem și mai cunoscut în Europa!

Votând în 25 mai candidații propuși de Alianța PSD – UNPR – PC, votați pentru continuitatea proiectelor demarate sub sigla USL. Crezul nostru este o Românie puternică, o țară de care să fim mândri. Mândri că suntem români, mândri că suntem europeni!

Maramureșul are nevoie de investiții și absorție de fonduri europene, avem nevoie de bani pentru a continua toate proiectele începute. Pentru a avea sprijinul Europei, avem nevoie de europarlamentari care să ducă vocea României în Parlamentul European.Și pentru asta vă cerem încă o dată votul, în 25 mai 2014!

PSD Maramureș garantează această listă! Să votăm, în 25 mai, pentru continuitatea proiectului USL, să votăm pentru o Românie puternică în Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.