Gabriel Zetea: ”98,5% din social-democrații maramureșeni prezenți la vot au spus ”DA” pentru candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD

Zetea si Dragnea3Gabriel Zetea: ”98,5% din social-democrații maramureșeni prezenți la vot au spus ”DA” pentru candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD

Înaintea scrutinului intern de alegeri al PSD, desfășurat duminică, 11 octombrie, numărul membrilor de partid din Maramureș transmis spre sediul județean de către organizațiile locale a fost de 9.512 persoane. Din totalul membrilor înscriși pe listă, la vot s-au prezentat 8.825 de persoane, ceea ce reprezintă un procent de 93% din totalul celor înscriși în PSD Maramureș. Dintre aceștia, 98,5% au votat ”DA” pentru candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Cea mai mare prezență ca număr de participanți a fost în Sighetu Marmației, Baia Mare, Tăuții de Sus, Șomcuta Mare și Seini, iar cea mai scăzută prezență s-a înregistrat în Oncești, Vișeu de Jos și Vadu Izei.

”Mă bucură prezența membrilor PSD Maramureș în secțiile de votare, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, iar asta demostrează că PSD este o organizație unită și serioasă, care a crescut mult în ultimii ani la nivel de organizare și mobilizare. Procentul de 98,5% pentru Liviu Dragnea este un lucru absolut normal și un rezultat în conformitate cu așteptările pe care le-am avut.

Social-democrații maramureșeni au un respect deosebit față de președintele PSD, Liviu Dragnea, datorită legăturilor și ajutorului pe care acesta le-a arătat în ultimii ani județului nostru. Îl felicit pe domnul președinte, Liviu Dragnea, pentru rezultatul covârșitor care l-a obținut la nivel național și doresc să îi reamintesc că Organizația PSD Maramureș este mereu pregătită să aplice politicile social-democrate.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.