Gabriel Zetea: Am votat pentru Liviu Dragnea, un prieten al Maramureșului, un om care ne-a fost alături în cele mai grele momente”

IMG-20151011-WA0000Gabriel Zetea: Am votat pentru Liviu Dragnea, un prieten al Maramureșului, un om care ne-a fost alături în cele mai grele momente”

Azi, 11 octombrie, membrii PSD din întreaga țară au fost așteptați la vot, pentru a-și alege liderul la nivel național. Și în Maramureș au fost organizate secții de vot în fiecare localitate, la sediile partidului sau în centrul de comună, pentru ca toți cei aproximativ 9.600 de membrii să își exprime opțiunea vizavi de candidatura lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD la nivel central.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a fost prezent în mai multe localități ale județului pentru a vedea cum decurge procesul electoral intern al social-democraților. ”Am votat în mijlocul organizației mele de suflet, Seini, alături de primarul orașului, Gabriela Tulbure și de prieteni cu care am început politica, cu 15 ani în urmă. Am votat pentru Liviu Dragnea, am votat pentru un prieten al Maramureșului, un om care a fost alături de noi în cele mai grele momente, de fiecare dată.

În frunte cu Liviu Dragnea, PSD are obligația de a pregăti ireproșabil anul electoral 2016. Trebuie să oferim românilor o politică onestă, cinstită, dar și candidați veritabili, care pot face performanță în administrația publică locală. PSD are, și azi, cei mai mulți aleși locali și avem forța necesară de a ne menține pe primul loc. Pentru aceasta, însă, trebuie să adăugăm calitate în tot ceea ce intreprindem. Va trebui să identificăm candidații cei mai competenți în fiecare localitate, oameni de încredere, reprezentativi pentru comunitate. Și aici nu mă refer doar la cei care se vor înscrie în cursa pentru primărie, ci și pentru consiliile locale și județene”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

IMG-20151011-WA0001Liderul județean al PSD a arătat că a fost, astăzi, în mijlocul membrilor PSD din Maramureș, a ajuns în Boiu Mare, în Valea Chioarului, în Șomcuta Mare, la Satulung, în Recea, Seini, Cicârlău, Tăuții Măgherăuș și Baia Mare. ”M-am bucurat, sincer, să văd atât de mulți oameni interesați de acest proces electoral intern, un model nou, un act de curaj pe care PSD l-a făcut pentru democratizarea vieții interne de partid. Mai mult, votul nostru este o provocare adresată tuturor celoralalte partide din România”, a declarat liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Gheorghe Șimon: ”A fost un vot curat, democratic, un vot cum niciun partid politic nu a avut până acum!”

 Deputatatul Colegiului 5, Borșa-Vișeu, Gheorghe Șimon a declarat că votul de astăzi a fost un vot curat, un vot democratic, un vot cum niciun partid nu a mai avut până acum.

”Un partid mare, ca PSD, are nevoie de un astfel de vot. A fost un scrutin care a arătat unitatea partidului, care a dovedit disciplina de partid. Suntem un partid care își iubește liderul, suntem o forță politică care și-a dovedit calitatea și a dovedit că poate guverna țara. Personal, am votat acasă, în organizația Vișeu de Sus, localitate unde, la ora 19.00, se prezentaseră la urne aproximativ 90% dintre membrii de partid”, a declarat deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon.

IMG-20151011-WA0002 Florin Tătaru: ”Am votat pentru un partid eficient și modern, pentru o echipă performantă”

Deputatul Florin Tătaru a declarat că a votat pentru modernizarea partidului în conformitate cu așteptările electoratului. ”Personal, am votat pentru o restructurare internă, pentru un partid eficient și modern, pentru o echipă performantă! Am votat pentru că o dată cu aceste schimbări prin care va trece partidul nostru, să se implementeze cu adevărat în viața de partid principiile meritocratice și adevăratele valori social-democrate. Cred că toți membri PSD ce și-au exprimat astăzi votul au avut această viziune în gand. PSD face încă un pas important o data cu acest referendum și cu Congresul din 18 octombrie spre un partid de stânga cu adevarat european. Asta înseamnă scrutinul de astăzi:  o nouă viziune, un nou proiect politic pentru România, înseamnă o asumare a faptului că suntem cel mai mare partid din România și că vom lucra împreuna pentru a rămâne și cel mai bun partid în ochii cetățenilor”, a declarat deputatul Florin Tătaru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.