Gabriel Zetea: ”Comitetul Executiv al PSD Maramureș și-a exprimat susținerea față de Liviu Dragnea”

Liviu-DragneaGabriel Zetea: ”Comitetul Executiv al PSD Maramureș și-a exprimat susținerea față de Liviu Dragnea”

Reprezentantul social-democraților maramureșeni a subliniat faptul că, acest sistem de alegere liberă și universală presupune o mare responsabilitate din partea organizațiilor județene și locale. ”Avem obligația de a organiza aceste alegeri ireproșabil din punct de vedere tehnic. Tocmai de aceea, în această perioadă am făcut un recensământ al membrilor de partid în județul Maramureș, în urma căruia a rezultat un număr de aproximativ 9.600 de membri care au fost informați cu privire la data, locul și felul în care se va desfășura scrutinul intern pentru alegerea președintelui PSD la nivel național.

Au fost constituite secții de votare în fiecare localitate din județ, comisii electorale județene și locale, precum și observatori din partea organizației județene a PSD în fiecare secție. Am făcut tot ce a fost necesar pentru a ridica nivelul de transparență și organizare la modul în care Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) organizează alegerile locale, parlamentare sau prezidențiale în România. Am primit semnale încurajatoare din fiecare localitate și ne așteptăm la o prezență extrem de ridicată, pentru că vorbim, totuși, despre membri de partid, adică persoane implicate politic, care sunt interesate de liderul care îi reprezintă la nivel național.

Faptul că avem un singur candidat înscris în cursa pentru președinția PSD, nu ne împiedică să menținem un nivel extrem de ridicat al alegerilor, fiindcă miza este la fel de importantă, indiferent de numărul competitorilor. Comitetul Executiv al Organizației PSD Maramureș și-a exprimat susținerea față de Liviu Dragnea și știm că vom avea în persoana domniei sale un sprijin constant pentru a crește ca organizație județeană de partid”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.