Gabriel Zetea: ”Comunitățile maramureșene merită felicitările administrației județene pentru implicarea în educația copiilor”

IMG-20150603-WA0003Gabriel Zetea: ”Peste 1000 de copii au fost felicitați de 1 Iunie în Budești și Vadu Izei”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean a participat la manifestările dedicate ”Zilei Internaționale a Copilului” în localitățile Budești și Vadu Izei. La Budești s-a desfășurat cea de-a XVII-a ediție a manifestării ”Nu vă uitați că-s micuț”, o acțiune extrem de reușită organizată de primarul Liviu Tămaș și Consiliul Local. Peste 450 de copii din toate colțurile județului au dorit să participe la ”Parada portului popular”, fiind prezente 14 formații de micuți din Valea Chioarului, Satulung, Recea, Botiza, Cernești etc. Tot aici a fost și un festival folcloric unde, la insistențele organizatorilor, artiștii au evoluat live. Distracție mare a fost și în Vadu Izei, (primar Petru Vlașin), unde peste 500 de copii au realizat spectacole tradiționale, concursuri de desene și artă plastică. La final, toți participanții au fost răsplătiți cu o mică atenție, ceea ce dovedește că sărbătoarea Zilei de 1 Iunie prinde amploare în întreg Maramureșul.

Gabriel Zetea: ”Comunitățile maramureșene merită felicitările administrației județene pentru implicarea în educația copiilor”

Gabriel Zetea, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș a ajuns atât în Budești, cât și la Vadu Izei, dar și în alte localități ale județului, pentru a fi alături de cât mai mulți copii în această zi dedicată lor. ”Comunitățile maramureșene reușesc, de la an la an, să organizeze acțiuni de amploare prin care ne arată că educația copiilor noștri devine o prioritate a județului. Tot mai multe administrații publice locale au făcut ca, ziua de 1 Iunie să fie o sărbătoare a întregii comunități și nu doar a copiilor. Personal, consider că în fiecare dintre noi a rămas o urmă a copilăriei. Îi felicit pe cei doi primari destoinici, Liviu Tămaș și Petru Vlașin pentru faptul că înțeleg cu adevărat cât de importanți sunt copiii și faptul că ei reprezintă viitorul fiecărei comunități”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Liviu Tămaș: ”Copiii reprezintă viitorul nostru”

Primarul comunei Budești, Liviu Tămaș a declarat că și-a dorit, parcă mai mult ca niciodată, ca această sărbătoare dedicată copiilor să aibă un impact cât mai mare și toată lumea să fie mulțumită. ”Am organizat, în sala de sport a școlii, și o expoziție pentru micuții din comună, unde fiecare a putut să-și expună talentul: desene, picturi, sculpturi, obiecte confecționate manual etc. Am avut și un târg al meșterilor populari cu tema ”Între tradiție și modernism” și ne-am bucurat să avem alături de noi invitați de seamă de la Consiliul Județean, respectiv președintele Zamfir Ciceu și vicepreședintele Gabriel Zetea, subprefectul Alexandru Bondrea, colegi primari din localitățile limitrofe, președintele Asociației Mara Gal etc. Îmi doresc ca această acțiune să fie tot mai frumoasă, de la an la an și premiile tot mai consistente”, a concluzionat primarul din Budești, Liviu Tămaș.

Petru Vlașin: Sărbătorile copilăriei trebuie aniversate cu fast, deoarece copiii noștri merită totul

Și primarul comunei Vadu Izei, Petru Vlașin a declarat că și-a dorit ca această sărbătoare dedicată copilăriei să fie primită cât mai bine de micuții din comună și împrejurimi, motiv pentru care a avut, pentru toți participanții, o mică atenție. ”Aproximativ 500 de copii au fost prezenți la acțiune, 380 din comuna Vadu Izei și peste 100 au venit din Giulești și de la Palatul Copiilor din Sighetu Marmației. Seara le-am organizat discotecă în aer liber și foc de artificii și pot spune, cu toată vârsta mea înaintată, că m-am simțit și eu copil, între ei. Îmi doresc să cred că și invitații noștri au fost încântați de reușita acțiunii noastre, iar aici mă refer la ministrul Liviu Marian Pop, la vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, la profesorul Eugenia Godja. Este pentru al treilea an când organizez acest eveniment și mă simt tot mai implicat în fiecare moment al acțiunii, copiii fiind cei care merită să le oferim tot ce avem noi mai bun”, a concluzionat și primarul comunei Vadu Izei, Petru Vlașin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.