Gabriel Zetea: Consiliul Județean a fost partener al orașului Borșa în organizarea ”Întâlnirii borșenilor de pretutindeni” și a ”Horei la Prislop”

serbare borsaGabriel Zetea: Consiliul Județean a fost partener al orașului Borșa în organizarea ”Întâlnirii borșenilor de pretutindeni” și a ”Horei la Prislop”

Mii de oameni au ajuns în seara zilei de sâmbătă, 15 august, în Pasul Prislop, acolo unde se întâlnesc, anual, borșenii de pretutindeni. Locuitorii Borșei, împrăștiați în diverse colțuri ale lumii și în diferite țări vin acasă anual, în luna august, pentru a-i revedea pe cei dragi, pentru a-și regăsi neamuri, prieteni și cunoscuți. ”Întâlnirea Borșenilor de Pretutindeni” a ajuns la cea de-a doua ediție și a fost, așa cum era de așteptat, o adevărată reușită. Borșenii au fost întâmpinați de autoritățile locale din Borșa cu un următoarele cuvinte: ”Bine ați venit acasă! Acasă este Borșa!”.

serbare borsa1La acest eveniment a fost invitat și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. În acest an, CJ Maramureș a fost partener al administrației locale din Borșa în organizarea acțiunilor importante ale comunității. ”Vreau să mulțumesc, în primul rând, administrației publice locale din Borșa pentru că a acceptat ca, în acest an, Consiliul Județean Maramureș să devină partener în organizarea celor două manifestări: Întâlnirea Borșenilor de Pretutindeni și Hora de la Prislop. În al doilea rând, vreau să îl felicit pe primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, pentru schimbarea de atitudine a administrației locale față de administrația județeană, schimbare pe care a realizat-o într-un timp extrem de scurt.

Borșa este a treia comunitate ca mărime din Maramureș și, încet-încet, printr-o activitate susținută și prin acțiuni îndrăznețe, își recâștigă locul pierdut în marea familie maramureșeană. Borșa va beneficia de întreg sprijinul administrației județene pentru proiectele de infrastructură comunitară care au lipsit, din păcate, prea mult timp, dar și de sprijin pentru proiectele culturale, proiecte care se adresează sufletului Borșei”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.