Gabriel Zetea, deputat PSD: ”La Cupșeni vor fi finanțare lucrări de canalizare și reabilitări de drumuri”

Sâmbătă 23 iulie și duminică, 24 iulie 2022, comuna Cupșeni a îmbrăcat straie de sărbătoare iar localnicii s-au bucurat să se regăsească în cântec, joc și voie bună, după trei ani de la ultima ediție a festivalului ”Tradiții și obiceiuri la poalele Muntelui Șatra”. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că, la fel ca de fiecare dată a acceptat cu mare bucurie invitația primarului comunei Cupșeni, Lucia Chermezan, de a fi alături de comunitatea locală la cea de-a IV-a ediție a evenimentului cultural.

”Vin mereu cu inima deschisă în Cupșeni, pentru că aici am văzut cum un om dedicat poate schimba cu adevărat fața întregii comune. Și le-am transmis cupșenarilor că în curând vor începe și lucrările de canalizare mult așteptate, dar și asfaltări de drumuri, pentru că primarul lor s-a zbătut ca aceste proiecte să fie depuse la Minister iar eu, în calitate de parlamentar, am depus toate diligențele pentru ca finanțările necesare să ajungă în Cupșeni. Atunci când muncim în echipă lucrurile bune dau rezultatele scontate și o felicit încă o dată pe doamna primar pentru întreaga ei implicare, dedicare și professionalism. M-am bucurat să revăd oamenii frumoși din Cupșeni reuniți în sărbătoare și promit să revin și atunci când vom demara efectiv proiectele care vor duce la dezvoltarea comunei”, a precizat parlamentarul PSD Maramureș.

Lucia Butcure, primar Cupșeni: Mulțumesc tuturor celor implicați în reușita evenimentului nostru”

Potrivit primarului comunei Cupșeni, Lucia Butcure, cea de-a patra ediție a fost un alt eveniment reușit pentru că foarte mulți cupșenari au fost implicați în desfășurarea acțiunii.

”Le muțumesc atât celor care ne-au onorat cu prezența cât și celor care au venit în paradă, celor care au ales să urce pe scenă, de și celor care au știut să cânte și să ne încânte sufletele, oferindu-ne momente de neuitat. Mulțumiri speciale aduc deputatului PSD Maramureș, Gabriel Zetea, omul care m-a susținut necondiționat în ultimii șase ani de când fac administrație publică. Și nu îi mulțumesc doar că ne-a fost alături (pentru că mereu vine alături de noi), ci pentru că pe scena festivalului a adus veștile la care speram de atâta timp: în cel mai scurt timp va fi semnată finanțarea pentru canalizare și pentru asfaltarea de drumuri, iar această sumă de aproximativ 3 milioane de euro care va veni pentru proiectele din comuna noastră o vom primi pentru că deputatul Gabriel Zetea a depus, la Guvern, toate diligențele necesare.

Le mulțumesc consilierilor județeni Andrei Buda și Liliana Moga pentru că au militat pentru ca festivalul nostru să obțină finanțare, dar și subprefectului de Maramureș, Crina Chilat, pentru susținerea pe care ne-o arată mereu. Mulțumiri aș dori să aduc și părintelui din Costeni care atât de frumos a binecuvântat festivalul nostru, vreau să mulțumesc tuturor cuplurilor care aniversează acum 50 de ani de căsătorie și care au fost în număr mare prezenți la eveniment. Vreau să mulțumesc, de asemenea, tinerilor noștri eminenți care s-au remarcat cu rezultate deosebite în anul școlar care abia s-a încheiat și doresc să îi felicit pe tinerii majori ai comunei noastre, spunându-le că nădejdea noastră este că ei vor continua proiectele începute de noi sau, mai mult, că vor veni cât mai curând să le implementăm împreună. I-am lăsat la urmă pentru că se spune că cei din urmă vor fi cei dintâ și doresc să felicit și să mă închin în fața fiecărei ”voci de aur care a urcat pe scena noastră, să le transmit tinerelor talente din Cupșeni că sunt mândră de fiecare în parte, să mulțumesc ansamblurilor și artiștilor care ne-au oferit o zi de muzică populară autentică”, a declarat primarul comunei Cupșeni, Lucia Butcure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.