Gabriel Zetea: ”După decenii de așteptări, locuitorii din Arieșu de Pădure circulă pe un drum asfaltat”

Gabi Z1Gabriel Zetea: ”După decenii de așteptări, locuitorii din Arieșu de Pădure circulă pe un drum asfaltat”

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a aprobat planul de întreținere pe drumurile județene pentru anul 2015, plan care cuprinde 10 km de asfaltări și 30 de km de tratamente bituminoase. În urma acestor investiții locuitorii din Arieșu de Pădure, comuna Satulung beneficiază, pentru prima oară, de doi km de asfalt. În acest fel, drumul județean va fi adus de la stadiul de pământ până la un nivel corespunzător.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a militat ca o parte din aceste reabilitări de drum să fie făcute în comuna Satulung. ”Am avut în ultima perioadă foarte multe divergențe cu reprezentanții Societății Drumuri și Poduri Maramureș și vom continua să avem o atenție sporită vizavi de felul în care execută lucrări din bani publici. Îl cunosc încă din anul 2000 pe primarul comunei Satulung, Bujorel Mureșan, și de atunci am știință de insistențele sale pentru a rezolva problema comunității din Arieșu de Pădure, respectiv un drum decent și circulabil. Acum, în urma lucrărilor pe care Consiliul Județean le-a finanțat în această zonă, mă bucur să văd un primar mulțumit și, mai mult, mă bucur să văd o comunitate locală care primește respectul cuvenit din partea CJ Maramureș, a declarat vicepreședintele Gabriel Zetea.

Bujorel Mureșan: ”Drumul face legătura între mai multe comune din Maramureș”

Primarul comunei Satulung, Bujorel Mureșan a explicat că acest drum din localitatea Arieșu de Pădure, care a fost finalizat recent și adus la stadiul de asfalt este foarte important nu doar pentru locuitorii din zonă, deoarece acesta făce legătura cu mai multe comune. ”Faptul că au asfaltat această porțiune pentru care militez de ani de zile este extrem de important din mai multe motive. În primul rând, mă gândesc la locuitorii din Arieșu de Pădure, localitate aparținătoare comunei Satulung, care nu mai au parte de mizerie și praf când ies pe stradă.

Apoi mă refer la faptul că acest drum județean face legătura cu alte comune din Maramureș, respectiv Coltău, Remetea Chioarului și Săcălășeni. Pentru oamenii din Arieșu de Pădure vă spun eu că este un lucru deosebit, mai ales că lucrarea s-a finalizat pe perimetrul satului, până la limita administrativ teritorială a comunei Coltău. În celelalte legislaturi s-a tot discutat, fără folos însă. Îi mulțumesc d-lui vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, fără de care nu știu dacă noi aveam azi asfalt în Arieșu de Pădure. Și îi mulțumesc atât în nume personal, cât și în numele locuitorilor comunei Satulung”, a declarat primarul Bujorel Mureșan.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.