Gabriel Zetea: ”Ioan Mătieș este un exemplu grăitor despre ce înseamnă ambiția și perseverența în afaceri”

13238927_939557062808342_1915735286373860961_nGabriel Zetea: ”Ioan Mătieș este un exemplu grăitor despre ce înseamnă ambiția și perseverența în afaceri

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a făcut, sâmbătă, o vizită de lucru în comuna Mireșu Mare, la cunoscuta fabrică a lui Ioan Mătieș, om de afaceri local și candiat PSD pentru primăria comunei.

”Am făcut, sâmbătă, o vizită interesantă la una dintre afacerile locale, un loc celebru în întreaga zonă a Chioarului, la Morile lui Ioan Mătieș, din Mireșu Mare. Una dintre prioritățile PSD Maramureș o reprezintă sprijinirea afacerilor locale pentru a crea un mediu de afaceri mai profitabil, ca maramureșenii să beneficieze de locuri de muncă mai bine plătite.

13245393_939557066141675_3324887823824425007_nÎnainte de a obține funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, am lucrat doar în mediul de afaceri privat și înțeleg, din experiența proprie dobândită în acea perioadă, cât de greu se înfiripă și apoi se mențin afacerile locale. Oamenii de afaceri maramureșeni trebuie să beneficieze de întreg suportul și încrederea administrațiilor locale, pentru a crea valoare adaugată județului nostru.
Ioan Mătieș este un exemplu grăitor despre ce înseamnă ambiția și perseverența în afaceri. Mă bucur că a ales PSD pentru a continua proiectele sale în agricultură și va beneficia de întreg sprijinul meu personal și al parlamentarilor PSD Maramureș. Propunerile sale de schimbare a legislației naționale pentru ca agricultorii să poată cu adevărat să beneficieze de afaceri lucrative sunt extrem de importante pentru societatea noastră și sper ca acestea să fie aplicate în cel mai scurt timp”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

13177439_939557129475002_2501446611008128004_nIoan Mătieș: ”În viitor dorim să înființăm o livadă de pomi și un câmp de legume”

Ioan Mătieș, candidatul PSD pentru comuna Mireșu Mare vorbește cu multă pasiune și dăruire despre afacerea sa, ajunsă acum la cea de-a doua generație din familie. ”Fiul meu a preluat afacerea de la mine și am certitudinea că va continua cu elan munca mea, chiar o va depăși. Mai avem 60 de hectare de teren pe care le lucrăm cu o stație de procesare, iar în viitor, pentru eficientizarea acelor terenuri, ne gândim la înființarea unei livezi de pomi și a unui câmp de legume, însă pentru asta sperăm accesarea unui proiect pe biochimie.

Mediul de afaceri este extrem de important pentru fiecare societate, fiindcă fără mediul privat, societatea nu poate să reziste. Trebuie să insistăm mai mult pe agroturism, dar și pe turism rural și să atragem spre Maramureș cât mai mulți turiști. Doar așa vom putea evolua, iar turismul și agroturismul vor deveni afaceri profitabile, în care să se implice și tinerii care vin în urma noastră”, a explicat omul de afaceri Ioan Mătieș, candidat pentru Primăria Mireșu Mare din partea PSD.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Indiferent cine ar fii persoana respectiva dar,daca este candidat din partea uriasei h… de inf… din PSD garantat ca este un corupt s… n…c.Exemplu elocvent este chiar t…protejat de MILITIA in uniforme de Politie sau Jandarmerie precum judecatorii corupti slujitori al infractorilor din P…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.