Gabriel Zetea: ”Oamenii politici care au probleme cu legea trebuie să facă un pas în spate”

gabi zetea5Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean este foarte tranșant când vine vorba despre oamenii politici cercetați penal. ”Să facă un pas în spate toți cei care au probleme cu legea. Conform noului statut al PSD, care va fi adoptat la sfârșitul săptămânii în cadrul Consiliului Național al PSD, membrii de partid cercetați de justiție vor fi excluși din partid.

Vineri, 13 martie, în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Maramureș s-a dat un mandat celor 18 membri care vor participa la Consiliul Național al PSD, pentru a vota aceste propuneri care urmează să fie modificate, ulterior, de către Congres.

Propunerile au fost făcute de președintele partidului, Victor Ponta, primul-ministru al României și de către președintele executiv Liviu Dragnea, propuneri acceptate și votate în unanimitate de PSD Maramureș”, a precizat liderul filialei județene a social-democraților, Gabriel Zetea, care consideră că acesta este un semnal pozitiv pentru electorat.
Președintele PSD Maramureș speră că și alte partide, fie ele mai mari sau mai mici, vor urma acest exemplu de transparență. Liderul județean al PSD este de părere că semnalul clar dat de români la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie 2014 a fost acela de schimbare, de epurare a clasei politice.

”Românii s-au săturat de o clasă politică care nu-și respectă cuvântul dat, iar sondajele realizate în rândul populației arată că un procent semnificativ dintre alegători consideră că cei care au probleme cu legea ar trebui să se retragă din viața politică până la clarificarea situației. Sper ca în noul statul PSD să fie stipulate toate aceste propuneri, respectiv cei care sunt puși sub urmărire penală, sunt trimiși în judecată sau ajung în arest preventiv să își piardă calitatea de membru de partid. Acești oameni ar trebui să se retragă din politică”, a declarat Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.