Gabriel Zetea: ”Organizația PSD Maramureș înțelege miza campaniei prezidențiale”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a anunțat joi, 11 septembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul filialei județene din Baia Mare, că procesul de consultare internă a membrilor de partid cu privire la candidatura lui Victor Ponta pentru președinția României a luat sfârșit.

Alături de liderul județean al PSD Maramureș s-a aflat și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, dar și deputatul PSD al Colegiului 2, Baia Mare Est, Florin Tătaru. ”PSD Maramureș înțelege miza acestei campanii electorale, iar organizațiile locale și-au desemnat delegații pentru Conferința Județeană a PSD, care va avea loc vineri, 12 septembrie, de la ora 16.15, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare.

Astfel, 821 de delegați din toate cele 76 de organizații locale vor fi prezenți la evenimentul inedit care va avea loc vineri, acolo unde, de la ora 17.00, toate cele 42 de județe ale țării vor intra în direct, în videoconferință, cu delegații prezenți la Congresul Național care se desfășoară în Alba Iulia.

La intervențiile pe care le va avea fiecare organizație, se va transmite susținerea filialei pentru candidatura lui Victor Ponta pentru cea mai înaltă funcție în stat, aceea de președinte al României”, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.