Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: 25 mai 2014 este o zi importantă pentru Maramureș, pentru România, pentru Europa!

zetea.1Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș arată importanța alegerilor europarlamentare din 25 mai și cât de necesar este ca maramureșenii și românii să iasă la vot, pentru a alege viitorii europarlamentari ai României. Liderul județean al social-democraților vorbește despre despre ce înseamnă o Românie puternică în Europa și despre absorția de fonduri europene, care nu se poate realiza dacă nu există europarlamentari competenți, care să ne reprezinte cu mândrie la Bruxelles.

Rep: Care este miza acestor alegeri și cum veți conștientiza populația despre importanța votului din 25 mai?

Gabriel Zetea: 25 mai 2014 este ziua în care România alege reprezentanții în Parlamentul European, ziua în care maramureșenii se vor mândri, încă o dată, cu statutul de cetățeni liberi ai Europei. Suntem mândri că suntem români într-o Românie puternică în Europa. În 25 mai, maramureșenii sunt chemați la urne pentru a alege viitorii europarlamentari ai țării. Maramureșul are nevoie de investiții și absorție de fonduri europene, avem nevoie de bani pentru a continua toate proiectele începute. Pentru a avea sprijinul Europei, avem nevoie de europarlamentari care să ducă vocea României în Parlamentul European.

Rep: Ce înseamnă Alianța PSD-UNPR-PC și care este mesajul pe care-l transmite maramureșenilor?

Gabriel Zetea: Alianța PSD – UNPR – PC vine în fața electoratului cu o listă de europarlamentari care continuă proiectul USL. USL nu s-a sfârșit odată cu ieșirea de la guvernare a PNL. Liberalii au ales doar un alt drum, însă colegii de la PC și UNPR sunt și au fost mereu alături de noi. Și împreună propunem o echipă competentă pentru Parlamentul European. Maramureșul este un județ cu oameni mândri, un județ cu deschidere către Europa. Doar împreună putem continua USL, împreună putem trimite, în Parlamentul European, oameni mândri că sunt români! Conducerea județeană a PSD Maramureș garantează această listă. Politicienii care vor să acceadă în PE sunt oameni cu experiență, sunt oameni care susțin valorile social-democrației! Să votăm în 25 mai pentru continuitatea proiectului USL, să votăm pentru o Românie puternică în Europa!

Rep: Cum ne ajută pe noi, ca județ, europarlamentarii pe care îi vom trimite în Parlamentul European, dat fiind faptul că absenteismul la vot este cunoscut la aceste alegeri?

Gabriel Zetea: Încercăm să conștientizăm populația că statutul de cetățeni europeni ne oferă drepturi și oportunități. Iar europarlamentarii pe care îi vom trimite în Parlamentul European sunt oameni care merg să vorbească despre România și, de ce nu, despre Maramureș. Politicienii propuși de Alianța PSD-UNPR-PC sunt cei la care vom apela pentru absorția de fonduri europene, sunt cei care vor sprijini proiectele comunităților locale și județene. Împreună construim o Românie mândră și demnă în exterior. Ca toate aceste dorințe să fie realizate într-un timp cât mai scurt avem nevoie de votul românilor, al maramureșenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.