Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Elementele de identitate vizuală maramureșene trebuie să devină o prioritate pentru noi”

Prezent la deschiderea sărbătorii orașului Baia Sprie, precum și la inaugurarea porții tradiționale maramureșene, vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a felicit primarul, viceprimarul localității și Consiliul Local pentru inițiativa construirii acestei porți maramureșene tradiționale, care păstrează arhitectura județului nostru în cele mai mici detalii. ”O astfel de inițiativă reprezintă un model pentru restul administrației publice locale din Maramureș, pentru că păstrarea elementelor de identitate vizuală maramureșene trebuie să redevină o prioritate pentru noi.

Am văzut preocuparea administrației din Baia Sprie pentru accesarea fondurilor europene în această perioadă, iar Baia Sprie reprezintă una din comunitățile maramureșene care are o aplecare specială pentru aceste proiecte. Comunitatea va primi sprijinul Consiliului Județean și pentru finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar eu, personal, am acordat săptămâna trecută ajutor în demararea a două noi proiecte prin OUG 28, pentru refacerea infrastructurii locale. Baia Sprie reprezintă o comunitate extrem de importantă a Maramureșului și doresc să felicit întreaga administrație locală pentru toată munca depusă peste an”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.