Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş: Organizaţia judeţeană este o forţă în cadrul organizaţiei centrale

psdNumirea maramureşencei Ioana Cazacu în funcţia de secretar de stat arată cât de mult a crescut PSD Maramureş în ultimii ani, ca organizaţie judeţeană. Mă bucură numirea colegei noastre, sunt mândru că reprezintă Maramureşul şi că face parte din echipa social-democraţilor maramureşeni. Este o onoare şi pentru noi, ca filială judeţeană, să avem oameni de-ai locului care să ne reprezinte, cu cinste, nu doar în structura centrală a partidului, ci şi în Guvernul României. PSD Maramureş este o forţă în cadrul organizaţiei centrale, iar numirea Ioanei Pop în această poziţie, după cea a secretarului de stat, Dragoş Titea reprezintă, implicit, recunoaşterea meritelor unei echipe. După 20 de ani de stagnare, PSD Maramureş dă tonul schimbării. Avem forţa de a schimba lucrurile, avem oameni competenţi numiţi în funcţii cheie, avem o echipă dispusă să arate Maramureşului, maramureşenilor şi întregii naţiuni că filiala judeţeană a PSD are un cuvânt greu de spus la centru. Felicitări, Ioana, suntem mândri de tine!

Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Împreună cu Ioana Pop vom face echipă în Guvernul României

Numirea Ioanei Cazacu în funcţia de secretar de stat arată, încă o dată, că Organizaţia PSD Maramureş este o filială puternică, respectată la centru, iar acest lucru se datorează, în primul rând, preşedintelui Gabriel Zetea şi echipei pe care acesta o conduce. Numirea Ioanei Pop face cinste organizaţiei Maramureş, fiindcă vorbim de un om politic care a fost, este şi va fi mereu aproape de filiala judeţeană a PSD. Este competentă, puternică, luptătoare, este un caracter cu care PSD Maramureş se mândreşte. Împreună cu Ioana Cazacu vom face echipă în cadrul Guvernului României pentru a repune Maramureşul acolo unde îi este locul, respectiv între judeţele fruntaşe ale României. Nu vom precupeţi nici un efort în a aduce investitori şi proiecte realizabile în acest judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.