Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Așteptăm o poziție concretă a CNADR privind lucrările care se desfășoară pe DN 18, Moisei-Iacobeni”

lucrari DN 18.2PSD Maramureș salută faptul că pe DN 18, Baia Mare – Sighet sunt reluate lucrările de reabilitare și modernizare în localitățile Mara și Desești. ”Este un lucru îmbucurător, e un pas în plus făcut pe DN 18, având în vedere alocarea suplimentară de peste 600.000 de lei, pe care Guvernul României a făcut-o pentru exproprieri pe acea zonă. Lucrul acesta demonstrează că memorandumul încheiat între constructor și CNADR funcționează, deși ne-am dori ca ritmul de lucru să fie mai alert, iar termenul asumat de constructor, respectiv vara anului 2015, să fie respectat.

lucrari DN 18.1

Așteptăm cu interes o poziție concretă a CNADR în ceea ce privește lucrările care se desfășoară pe DN 18, Moisei-Iacobeni, astfel încât locuitorii din Moisei și Borșa să fie informați cu privire la cea mai mare investiție a Guvernului în această zonă”, a declarat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.