Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, prezent la Conferința municipală a PSD Baia Mare

Consultarea finală a membrilor PSD privind candidatura lui Victor Ponta pentru președinția României

În 10 septembrie 2014, de la ora 17.00, la sediul PSD Maramureș  a avut loc Conferința municipală a PSD Baia Mare, întrunire care a avut ca și scop consultarea finală a membrilor organizației cu privire la candidatura lui Victor Ponta pentru președinția României. Conferința municipală reprezintă finalul procesului de consultare internă desfășurat în luna august 2014, în cadrul organizațiilor locale ale PSD Baia Mare.

Toți social-democrații băimăreni au fost de acord, prin vot, ca Victor Ponta să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014. Gabriel Zetea, președintele PSD Maramures a vorbit despre modul în care fiecare membru și simpatizant PSD va trebui să muncească în campania electorală, evidențiind primele două mari acțiuni la care maramureșenii vor participa: Conferința Județeană a PSD Maramureș și Congresul Național, iar pe 20 septembrie 2014, lansarea oficială pe Arena Națională a lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României.

Conferința a fost moderată de președintele PSD Baia Mare, Dumitru Matei, fiind prezenți deputatul Florin Tătaru, viceprimarul municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer, consilierul județean, Cosmin Drulea.

Gabriel Zetea: Toți membrii PSD Maramureș s-au exprimat pentru candidatura lui Victor Ponta

Liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, s-a arătat mulțumit de faptul că executivul partidului a reușit să finalizeze procesul intern de consultare a tuturor membrilor social-democrați din județ, referitor la susținerea candidaturii lui Victor Ponta pentru președinția României. ”Avem, în acest moment, procedurile statutare realizate în totalitate și suntem pregătiți pentru Conferința Județeană a PSD Maramureș, precum și pentru Congresul Național al PSD. La finalul consultărilor nu există nicio obiecție împotriva candidaturii lui Victor Ponta în întreg județul Maramureș, fapt care demonstrează că organizația județeană estre pregătită pentru campania electorală din toamna acestui an”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.