Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Proiectele implementate în Moisei vor avea finanțare și în viitor”

După vizita efectuată vineri, de sărbătoarea Sfânta Maria, la Moisei, de către vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), comunitatea maramureșeană a organizat o nouă manifestare, la numai două zile distanță. Astfel, duminică, 17 august 2014, câteva mii de persoane s-au strâns iarăși la Moisei, pentru a participa la un regal folcloric.

Printre invitații la eveniment s-a aflat și președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, senatorul PSD, Liviu Marian Pop, prefectul de Maramureș, Anton Rohian, deputatul Mircea Man.

Gazde bune au fost primarul Toader Ștețco și viceprimarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă, alături de Consiliul Local. ”M-am bucurat să văd în Moisei câteva mii de persoane care au participat la o sărbătoare tradițională a Maramureșului, un regal de muzică folclorică și, în același timp, un omagiu adus portului tradițional.

Administrația publică locală din Moisei demonstrează de foarte mulți ani că spiritul de echipă, de conlucrare în folosul cetățenilor, de unitate între toate partidele din Consiliul Local reprezintă cheia succesului în această comunitate.

Moiseiul este, astăzi, una dintre comunele fruntașe în Maramureș, locuitorii de aici beneficiind de facilități pe care multe din orașe nu le pot oferi. În Moisei există canalizare, aducțiuni de apă, străzi asfaltate, școli modernizate, tot confortul pe care maramureșenii care lucrează azi în străinătate și-l pot dori pentru momentele în care se întorc acasă.

Am discutat cu primarul Toader Ștețco și cu viceprimarul Grigore Tomoioagă, astfel încât proiectele implementate până acum în Moisei să beneficieze de finanțare în continuare. Mă bucură grozav faptul că avem, în acest moment, promisiunea unui sprijin consistent din partea vicepremierului Liviu Dragnea, ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.