Gabriel Zetea prezent la lucrările de inaugurare a drumului comunal 14 Breb- Hoteni

zeteaO investiţie începută în anul 1997 de către autorităţile locale şi judeţene, finantată prin Programul National de Dezvoltare Locală a Ministerului Dezvoltării, a fost finalizată  în comuna Ocna Şugătag. 

  Inaugurarea drumului comunal 14, care leagă localităţile Breb –  Hoteni,  cu o lungime de peste 6 kilometri, a fost inaugurat de către autorităţile locale şi judeţene.zetea1

Drumul comunal a fost modernizat datorită eforturilor depuse de primarul Mihai Ivaszuk şi a sprijinului de care a beneficiat edilul din partea autorităţilor judeţene, în privinţa accesării fondurilor.

La inaugurarea acestui drum, a participat Gabriel-Valer Zetea vicepreşedinte al  Consiliului Judeţean Maramureş, precum  şi consilieri locali ai comunei Ocna Şugătag.

Lucrurile bune în comuna Ocna Şugatag nu se termină aici deoarece  autorităţile locale au de gand în viitor să inaugureze si drumul care face legătura între Sat Şugătag şi Păşunea Tătaru. De asemenea, în Breb  a fost reabilitat Căminul Cultural si va fi inaugurată cat de curand o grădiniţă.camin

La final Gabriel-Valer Zetea “a felicitat executivul Primăriei Ocna Sugătag, pe domnul  primar Mihai Ivaszuk si pe doamna viceprimar pentru  felul in care administratia reuseste sa gestioneze pozitiv lucrurile.Anul 2014 reprezintă anul finalizării multor investitii care trenează de prea mult timp un Maramures”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.