Gabriel Zetea – PSD Maramureș se mândrește că este continuatorul USL!

zeteaSuntem mândri că suntem maramureșeni, mândri că suntem români, mândri că suntem europeni. Continuăm promisiunile făcute românilor și maramureșenilor în 2011 și 2012, fără a ne abate de la idealurile noastre.

Am dat înapoi banii pe care guvernarea Boc i-a luat românilor. Salariile, pensiile, ajutoarele sociale tăiate ilegal de Băsescu și acoliții lui au fost restituite populației. Am promis că vom lupta cu sistemul mafiot, dar azi doar noi am mai rămas ”în tranșee”. Mergem până la capăt!

Am pornit construcția USL alături de prieteni, alături de oameni în care am avut încredere. Unii au părăsit această luptă, au dat bir cu fugiții trădând promisiunile făcute românilor în numele USL.

Noi suntem cei care nu am trădat niciodată ceea ce am promis sub construcția USL, suntem cei care continuăm proiectele demarate de USL. Dacă vom avea o decizie definitivă privind interzicerea folosirii sintagmei USL, PSD va respecta legea în campania electorală. Dar promitem încă un lucru, iar acesta este că: Facem dreptate până la capăt!!

 Gabriel Zetea,

Președinte PSD Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.