Gabriel Zetea și ministrul Bogdan Stanoevici, prezenți la slujba religioasă din Nănești

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) a fost prezent duminică, 7 septembrie 2014, la slujba religioasă din localitatea Nănești (comuna Bârsana), unde a avut loc resfințirea bisericii după executarea lucrărilor la exterior.

Totodată, în prezența PS Iustin Sigheteanul s-a sfințit și altarul de vară, loc în care a și fost oficiată slujba. La acest eveniment atât de important pentru locuitorii din Nănești a fost prezent și ministrul Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici. Printre oficialitățile maramureșene participante la slujbă s-a aflat și prefectul de Maramureș, Anton Rohian, dar și vicepreședintele CJ, Emil Marinescu.

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Este important ca miniștrii cabinetului Ponta să-și dorească să ajute județul”

Liderul județean al social-democraților și vicepreședinte al CJ Maramureș, Gabriel Zetea, consideră că este foarte important faptul că, pe parcursul acestui an au fost invitați în județ oameni cu putere decizională la București, miniștri ai Guvernului Ponta, oameni care vin pe meleagurile noastre și rămân impresionați. ”Rămân plăcut surprinși de puterea de credință a maramureșenilor, de minunatele tradiții și obiceiuri pe care noi încă știm să le păstrăm, de portul popular, de cântecul tradițional maramureșean, dar mai ales, de felul nostru de a fi. Ceea ce este cel mai important, însă, este ca acești oameni să-și dorească să revină pentru a ajuta Maramureșul”, a subliniat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.