Gabriel Zetea: ”Țara Lăpușului i-a propus pentru Consiliul Județean pe social-democrații Claudiu Mureșan și Florin Podină”

Gabriel Zetea: ”Țara Lăpușului i-a propus pentru Consiliul Județean pe social-democrații Claudiu Mureșan și Florin Podină”

PSD Maramureș și-a propus un nou exercițiu de democrație și, pentru a asigura cu adevărat reprezentativitatea întregului județ în Consiliul Județean, a lăsat la nivelul organizațiilor locale desemnarea candidaților pentru lista la CJ. În acest fel, se aduc mai aproape de Consiliul Județean proiectele comunităților, prin oamenii care trăiesc efectiv acolo. Acest mod de desemnare al candidaților reprezintă o premieră pentru partidele politice din Maramureș. La mini-conferința organizată în Țara Lăpușului au fost aleși, prin vot, social-democrații Claudiu Mureșan, din Târgu Lăpuș și Florin Podină, din Băiuț.

13077192_1578110819170854_1049657045_n.pngClaudiu Mureșan: ”Doresc să ajut cât mai mult Țara Lăpușului”

Claudiu Mureșan, propus de organizația Târgu Lăpuș, are 38 de ani și este șef de producție la o societate economică din localitatea lăpușană. Totodată, este și candidatul PSD Maramureș pentru Primăria Târgu Lăpuș, având la activ două mandate de consilier local. ”Mulțumesc colegilor din zonă, care m-au propus, dar și conducerii județene a PSD, că oferă o șansă tinerilor. Eu am o oarecare experiență în administrația locală, fiind la cel de-al doilea mandat de consilier local. Zona noastră a încercat mereu să promoveze tinerii, iar dacă anul trecut ne-a reprezentat colegul nostru, Călin Tuns, în Consiliul Județean Maramureș, acum această onoare mi-a revenit mie. A fost o nominalizare pe care am acceptat-o cu responsabilitate și am speranța că mă voi descurca, reprezentând zona cu multă dăruire”, a declarat social-democatul Claudiu Mureșan.

13046052_1578110822504187_107571293_nFlorin Podină: ”Activitatea ultimilor ani este răsplătită prin această candidatură”

Florin Podină are 32 de ani, este inginer și director de societate, trăiește în comuna Băiuț, în timp ce familia lui este din Cupșeni. ”Mă simt legat de zona Lăpuș, de loc fiind din comuna Cupșeni. Sunt încântat de această nominalizare și de faptul că pot reprezenta Țara Lăpușului în Consiliul Județean Maramureș. În ultimii ani am avut o activitate constantă și determinată atât în cadrul TSD Baia Mare, cât și în cadrul TSD Maramureș și consider că toată munca depusă de-a lungul timpului și-a primit acum răsplata”, a concluzionat Florin Podină.

Gabriel Zetea: ”Candidații pentru CJ din Țara Lăpușului au realizări notabile în activitatea depusă”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, în ceea ce privește candidații PSD pentru Consiliul Județean Maramureș, aceștia trebuie să reprezinte o echipă echilibrată, să fie atât oameni cu experiență, cât și oameni noi, cărora încet-încet să le fie predată ștafeta. ”Propunerile de candidați ai PSD din Țara Lăpușului pentru Consiliul Județean Maramureș reprezintă doi oameni tineri, neimplicați până acum în administrația județeană, care au demonstrat, însă, mult profesionalism în viața economică privată. Ambii au realizări notabile pentru vârsta lor, iar dacă au reușit în activitatea privată, atunci sunt convins că pot împrumuta această experiență și în viața publică, iar Claudiu Mureșan are deja cunoștințe din calitatea de consilier local. Administrația publică locală din întreaga zonă a Lăpușului are nevoie de elanul tineresc al viitorilor consilieri județeni, Claudiu Mureșan și Florin Podină, și doresc să mulțumesc și eu organizațiilor prezente la mini-conferința PSD din Țara Lăpușului pentru aceste propuneri”, a precizat vicepreședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.