Zona Vișeu – Valea Ruscovei și-a desemnat doi candidați pentru Consiliul Județean Maramureș din partea PSD

Radu ComanGabriel Zetea: ”Zona Vișeu – Valea Ruscovei și-a desemnat doi candidați pentru Consiliul Județean Maramureș din partea PSD”

O nouă mini-conferință de alegeri organizată de executivul PSD Maramureș pentru a stabili lista candidaților pentru Consiliul Județean a avut loc săptămâna trecută, în Vișeu de Sus. Au participat, la discuții, reprezentanții organizațiilor social-democrate din mini-colegiul Vișeu – Valea Ruscovei, care cuprinde localitățile: Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Leordina, Ruscova, Repedea, Poienile de sub Munte, Petrova, Bistra. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că social-democrații maramureșeni au dat dovadă de maximă transparență în alcătuirea listei de candidați pentru Consiliul Județean, exemplu pe care niciun alt partid nu l-a urmat.
”PSD Maramureș își dorește să asigure, în această perioadă, reprezentativitatea tuturor zonelor istorice ale județului Maramureș în Consiliul Județean și de aceea am recurs, zilele trecute, la desemnarea prin vot a candidaților PSD. Niciun alt partid din Maramureș nu a reușit instituirea unei astfel de măsuri democratice în identificarea candidaților pentru forul legislativ județean. Încercăm, în cadrul PSD Maramureș, să arătăm o cât mai mare transparență decizională, să aducem oameni noi, reprezentativi, oameni care prin conduita lor morală, profesionalism și integritate pot câștiga încrederea maramureșenilor. Vom susține în Consiliul Județean Maramureș –  prin acești oameni ai locului care provin din mijlocul comunităților locale – proiecte pentru oameni, pentru îmbunătățirea satisfacției sociale a maramureșenilor”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Vlad Sorin IlieVasile Coman: ”Ioan Radu Coman și Vlad Sorin Ilie vor aduce un plus valoare zonei Vișeu – Valea Ruscovei”

Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus a arătat că cei doi candidați ai zonei pe lista eligibilă a PSD pentru Consiliul Județean Maramureș sunt Ioan Radu Coman și Vlad Sorin Ilie. Ioan Radu Coman este un tânăr în vârstă de 31 de ani, de profesie economist și conduce o firmă privată. Vlad Sorin Ilie are 48 de ani, nu ar fi pentru prima oară pe o poziție de consilier județean și, în prezent, desfășoară activitate în economia reală a județului. ”Consider că sunt niște bărbați adevărați, cu un statut social bine așezat, oameni care își aduc aportul pentru economia orașului, cetățeni care nu au niciun fel de problemă în comunitate. În timp ce Vlad Sorin Ilie desfășoară mai multe activități în zona Vișeu, având diverse afaceri înfloritoare, Ioan Radu Coman prestează servicii pentru un număr însemnat de firme din străinătate. Dacă vor fi aleși de cetățeni în Consiliul Județean Maramureș, aceștia vor aduce un plus valoare zonei”, a declarat Vasile Coman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.