Gabriela Hofer, despre excluderea din PSD: „Am pus mereu mai presus de orice orașul și comunitatea decât interesul de partid”

12674097_1543681159280487_703190004_nViceprimarul municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer a scris pe Facebook că excluderea ei din PSD nu este un moment uşor, dar consideră în continuare,  că va fi  mereu mai presus de orice orașul și comunitatea decât interesul de partid.

” Sunt profund mâhnită de votul pe care cei care conduc PSD Maramureș l-au dat pentru a mă exclude, alături de colega și prietena mea Elena Cărăușan. Cu atât mai mult încât această decizie vine după anii pe care i-am dedicat comunității băimărene, ani în care am făcut cu bună credință tot ceea ce mi-a stat în putere din postura de consilier local și viceprimar, dar și de cea de președinte a organizației de femei a PSD Baia Mare.

Am pus mereu mai presus de orice orașul și comunitatea. Și la fel voi face și de acum încolo. Am muncit necondiționat și pentru PSD, dar dacă trebuie să aleg între interesele personale și electorale inventate de către unii și interesul orașului, voi alege cu siguranță mereu Baia Mare.

Voi contesta la forurile superioare ale partidului această decizie de excludere nestatutară, nelegală și imorală. Cei din PSD ar trebui să se orienteze către problemele reale ale comunității și nu să lovească în două femei care și-au sacrificat timpul, familia și sănătatea. E o dovadă în plus că PSD Baia Mare și Maramureș nu se fac bine niciodată. Pentru că modul prin care am fost înlăturată este unul perfid. Poate a deranjat și i-a speriat pe unii cât de bine am reconstruit și consolidat organizația de femei și asta mi-ar fi dat șansa să conduc organizația municipală. Eu nu sunt omul care să stea în lumina reflectoarelor, sunt femeia care am muncit din greu și am pus mereu umărul la greu. De multe ori asta a însemnat să îmi sacrific timpul pe care puteam să îl petrec cu familia. Iar mulțumirea pentru toți anii și toate eforturile a fost să fiu exclusă pentru că am îndrăznit să pun cetățenii și orașul mai presus de politică.

Indiferent de decizia care va fi luată în urma contestației, colegii și prietenii social democrați alături de care am muncit pe brânci ani de zile vor rămâne în continuare a doua mea familie. Am încrederea că vom face multe pentru Baia Mare împreună și de acum încolo!” a declarat Gabriela Hofer, fost presedinte PSD Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.